Willie Oort

Mijn naam is Willie Oort-Lowenthal.

In de oude gemeente Wisch was ik actief als raadslid en wethouder. Ook in de gemeente Aalten heb ik deze functies bekleed. Nu dus weer terug in Silvolde op de Holtplaats waar ik met Kick met veel plezier alweer ruim een tijdje woon.

Ik vind het een eer om als bestuurslid van Silvolds Belang aan de slag te kunnen. Samen met de andere bestuursleden gaan we er iets moois van maken. Ik hoop van harte dat u daar met idee├źn en opmerkingen een handje bij helpt. Silvolde is meer dan de moeite waard en heeft in ieder geval bij mij als geboren en getogen Silvoldse een speciale plaats in mijn hart.

Laatst hoorde ik burgemeester Otwin van Dijk zeggen dat we aandacht moeten hebben voor positieve voorbeelden in onze gemeente, dat levert energie en optimisme. Dat klopt helemaal. Silvolde levert trouwens tal van positieve voorbeelden. Er is een dicht netwerk van verenigingen waar veel vrijwilligers een bijdrage leveren en zo de sociale samenhang een boost geeft. We hebben een geweldige onderwijsvoorziening in ons dorp, leren doe je in Silvolde! Ook op de voorzieningen voor ouderen mogen we trots zijn.

En wat te denken van ons nieuwe centrum! Silvolds Belang heeft hier als initiatiefnemer een belangrijke rol gespeeld. Wat kan er veel als je samenwerkt. Petje af voor al diegene die hier aan hebben bij gedragen. Het resultaat mag er zijn!

Wil je Willie iets vragen?