Paula Tuenter

Mag ik mij voorstellen, ik ben Paula Tuenter, getrouwd met Johan Tuenter, en moeder van Hidde, Fedda en Josse.

Ik werk bij Woonzorgnet, draai slaapdiensten. En sinds kort organiseer ik 2 middagen inloop voor inwoners van Silvolde in de Lichtenberg. Daardoor heb ik overdag tijd voor allerlei andere zaken. De meeste tijd zit in de begeleiding van onze oudste zoon, maar gelukkig blijft er ook tijd voor andere zaken. Zoals Silvolds Belang.

Ik ben destijds door Toos gevraagd om mee te denken rondom het Dorpsplan. Dat was een hele uitdaging, en ondertussen zijn we bezig met de eindfase van de vernieuwing van ons centrum. Dit was een hele leerzame ervaring, kennis gemaakt met vele mensen. Voor mij staat Silvolds Belang voor de belangen van alle inwoners van Silvolde, dit wordt op vrijwillige basis door mijn medebestuursleden zo goed mogelijk gedaan. We doen alles in goed overleg en communiceren zoveel als mogelijk naar onze achterban.

Daarnaast mag ik voorzitter zijn van de Vastelaovendpos, carnaval in de voorbereiding en terugkijkend naar het afgelopen jaar met een geweldige redactie. Als kers op de slagroom mogen we voor het Jeugdcarnaval zondags met de “Klingelbuul” lopen. Ook sta ik al meerdere jaren in de keuken van het SiZoKa, het contact met de kinderen, het enthousiasme van de vrijwilligers. Een week hard werken met veel voldoening. En dan niet te vergeten; het schminken! Het zien van de blijdschap, verbazing op de gezichten van de kinderen als ik de spiegel mag voorhouden, onbetaalbaar!!! Ik hoop nog een poosje mee te mogen draaien bij Silvolds Belang, op zoek naar nieuwe uitdagingen voor Silvolde.

Wil je Paula iets vragen?