Wij zijn Silvolds Belang.

Silvolds Belang is een Belangenvereniging die zich inzet voor zowel de collectieve als individuele belangen van de inwoners van Silvolde in zowel de kern als het buitengebied.

Let wel: Belangenvereniging…   dus geen politieke partij.

Wat is het doel?
Doel van Silvolds Belang is om een leefomgeving te ontwikkelen en te behouden waarin elke inwoner van Silvolde zich thuis moet kunnen voelen.

Hoe wordt een en ander bereikt?
Om deze leefomgeving te bereiken is het van belang voor de inwoners niet alleen aanspreekpunt te zijn bij de gemeente, bedrijven en sociaal maatschappelijke instanties maar ook een volwaardige gesprekspartner te zijn op het moment dat deze instanties diverse plannen of initiatieven willen uitvoeren.

Welke instanties zijn dat zoal?
Gemeente Oude IJsselstreek, Woningcorporaties, Vervoersmaatschappij Syntus, VVV, etc.

Waar kan ik met mijn idee, suggestie en/of klacht terecht?
Neem contact op met de bestuursleden of via ons mailadres “Silvolds Belang”

Hoe kunt u lid worden?
Wilt u gehoord worden en draagt u Silvolde een warm hart toe, dan kunt u lid worden van onze vereniging.  Klik hier om u op te geven als lid

Lid worden

Wilt u gehoord worden en draagt u Silvolde een warm hart toe, dan kunt u lid worden van onze vereniging. De contributie bedraagt 5 Euro per jaar, uw mening en suggesties daarentegen zijn veel meer waard!

Ik wil lid worden

Contact

Heeft u een vraag? Idee? Een suggestie? Klacht? Of misschien iets anders? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ik wil contact opnemen