Marco Kraan

Mijn naam is Marco Kraan. Wellicht voor velen geen onbekende in Silvolde. Toch maar even voorstellen. Ik ben in Silvolde geboren en getogen. Verknocht aan het verenigingsleven dat er rijkelijk aanwezig is, ben ik er altijd blijven wonen. Ik ben getrouwd met Erica en we hebben 2 huisdieren.

Voorheen werkte ik als accountmanager voor een accountants- en belastingadvies praktijk. Het was een machtig mooie tijd waarin ik met diverse personen heb mogen samenwerken. Helaas heb ik hier om gezondheidsredenen afscheid van moeten nemen en ben ik niet meer in het arbeidsproces betrokken.  Ook van enkele activiteiten in het verenigingsleven heb ik afscheid moeten nemen. Mooi dat Sportclub Silvolde, waar ik 40 jaar actief ben geweest, dit heeft beloond met een titel “lid van verdienste”.

Momenteel ben ik actief als lid van de raad van toezicht van basisschool de Plakkenberg (portefeuille financiën) en uiteraard voor Silvolds Belang. Ook hier zijn de plannen dat ik op termijn de financiële tak voor mijn rekening  zal nemen. Dit alles probeer ik zoveel mogelijk als kan te handhaven en uit te voeren.

Een dorp als Silvolde met 5500 inwoners kan tegenwoordig niet meer zonder een belangenbehartiger.  Binnen Silvolds Belang, dat als belangenbehartiger voor Silvolde actief is, werk ik samen met allemaal betrokken mensen, Ieder probeert zoveel mogelijk zijn of haar specialiteit en kennis in te zetten voor Silvolde. Ik hoop in ieder geval met mijn bijdrage iets te kunnen toevoegen aan een prettige leefomgeving voor de huidige en toekomstige Silvoldenaren.

Wil je Marco iets vragen?